Home>Diensten>

Diversen

Diversen

Bomen en beplanting water geven

Nu de zomers warmer en droger worden kunt u bij Teun Nabuurs B.V. ook terecht voor het water geven aan bomen en beplanting langs wegen.

3D-maaier

Deze machine is in staat om 360 graden om een object heen te maaien zoals bijvoorbeeld een (lantaarn-)paal. Voor het non-stop maaien van gras, onkruid e.d. onder draad/hekwerk door.

Klepelen

De klepelmaaier is een hulpstuk dat gebruikt wordt voor het maaien van ruw begroeid terrein, anders dan alleen gras, waar een maaidek voor gebruikt kan worden. Zogenaamde klepels met een lengte van ongeveer 10 cm worden met grote snelheid rond gedraaid, en slaan de ruwe begroeiing kapot. Deze begroeiing kan bestaan uit laag struikgewas (géén hoge struiken), dik gras, hoog onkruid, takken, en dergelijke. Wij klepelen met een klepelarm van 80 cm breed met een maximale uitslag van 3,20 m. Onze klepelmaaier wordt achteraan een tractor gebruikt.

Maaien

Een andere mogelijkheid van maaien is m.b.v. de Humus Safety Mulcher, de veiligheidsmaaier met het “vijzel” maaisysteem uit Duitsland. De vijzelmaaiers van Humus zijn nog maar weinig bekend, zowel wat werking betreft als het scala aan toepassingen en uitvoeringen. De Humus Safety Mulcher heeft geen problemen met hoog gewas en ook houtachtig materiaal wordt goed verwerkt. Het wegslingeren van stenen en andere materialen tijdens het werken of door het optillen van de maaier wordt d.m.v. de bijzondere constructie nagenoeg vermeden. Onze Humus Safety Mulcher wordt vooraan een werktuigdrager gebruikt.

Graven

Tot ons wagenpark behoren ook een miniloader, minigraver (1,25 meter breed) en een wielkraan. Dus voor de meest uiteenlopende graafwerkzaamheden bieden wij een machinale oplossing. Met onze hydraulische grondboor boren we moeiteloos gaten voor palen of plantgaten. In verband met de Grondroerdersregeling, zal Teun Nabuurs BV, voorafgaand aan een graafopdracht, een Klic-melding uitvoeren bij het Kadaster alvorens met de werkzaamheden te beginnen. Houdt u er rekening mee dat deze formaliteit enkele dagen in beslag neemt en kosten met zich meebrengt.

Blad blazen met grote machineblazer

Heeft u een (parkeer-)terrein waar in de herfst en voorjaar de bladeren en/of bloesem u tot last zijn. Teun Nabuurs BV heeft meerdere mogelijkheden om u gemakkelijk en snel van het probleem af te helpen. Hoeft het blad alleen maar aan de kant? Dan blazen wij het met een krachtige bladblazer de kant op die u wenst. Moet het blad helemaal verwijderd worden, dan nemen we onze veeg-zuigwagen mee om het blad op te zuigen en af te voeren.

Wateren

Klepelen

3D-maaier

Miniloader

Blazen